Iubita lui Snowden, ”pierdută și singură” după dispariția americanului

Prietena americanului care a dezvăluit sistemul de supraveghere al Agenției Naționale de Securitate a SUA, dansatoarea Lindsay Mill, se declară devastată că americanul Edward Snowden a decis să părăsească SUA fără ea.

Lindsay Mills, 28 de ani, vorbește pe blogul său despre Snowden, ”omul său misterios”. ”Lumea mea s-a deschis și închis în același timp. Sunt părăsită în mijlocul oceanului fără busolă”, scrie dansatoarea pe blog, citată de The Telegraph.

”În timp ce scriu asta de pe tastatura plină de lacrimi reflectez la toate fețele cu care mi-a fost dat să mă întâlnesc. Cele cu care am râs. Cele lângă care am rămas. Cele pe care am ajuns să le iubesc cel mai mult. Și cele cărora n-am apucat să le spun adio. Dar uneori viața nu-ți dă ocazia să-ți iei la revedere așa cum trebuie”, a mai scris Lindsay.

Ea a adăugat: ”Acum mă simt doar singură. Și pentru prima oară în viață mă simt destul de puternică să rezist singură. Deși nu mi-am imaginat niciodată că voi ajunge în această situație forțat”.

Dansatoarea a postat pe Facebook o poză în care se lasă scăldată de razele soarelui, fără a lăsa vreun indiciu despre locul în care se află. Nu era, totuși, niciun indiciu că ar fi dormitorul din Waipahu (Hawai) pe care ea și Snowden l-au împărțit pentru câteva luni și din care s-au mutat pe 1 mai.

Pe blogus său, Lindsay, absolventă a Universității de Arte din Maryland, dezvăluie că ea și Edward au trăit o perioadă în Japoni și au călătorit și la Hong Kong, locul în care a decis să fugă Snowden, după deconspirarea programului Prism.

Tânăra este specializată în dans la bară și dans acrobatic în doi, iar în ultimul an s-a antrenat împreună cu Trupa Acrobatică Waikiki, care cuprinde aproximativ 30 de dansatori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel