ITALIA. Un primar de oraș anunță un plan de atac împotriva românilor

Primarul orașului Padova, Massimo Bitonci, anunță un „plan de atac” împotriva degradării și infracționalității. Strategia are mai multe fronturi: va angaja noi agenți de poliție pentru controale pe stradă, va amplasa peste o sută de noi camere de luat vederi și va încheia un contract cu firme de pază private, pentru patrularea zonelor „fierbinți”.

Cunoașterea artelor marțiale, o condiție pentru noii agenți

În zilele următoare vor începe interviurile pentru recrutarea noilor agenți municipali, care vor trebui să cunoască arte marțiale, a explicat primarul. Cei douăzeci de noi agenți vor fi apoi destinați controalelor pe stradă, pentru intensificarea patrulărilor în unele zone ale orașului, scrie stiridiaspora.ro.

Ca să combată degradarea și infracționalitatea, Primăria din Padova va cheltui 2 milioane de euro pentru achiziționarea a circa o sută de noi camere de luat vederi, în măsură să fotografieze mașini aflate în tranzit și numerele de înmatriculare și să verifice dacă este vorba de vehicule furate.

„Un sistem complex, care să nu se limiteze la filmare, ci să verifice în timp real datele privind mașinile în intrare și în ieșire din Padova. Din păcate, majoritatea autorilor de furturi și spargeri vin din afara orașului. Și în foarte multe cazuri, îmi pare rău să recunosc acest lucru, însă cifrele dovedesc asta, este vorba de români și moldoveni”, a declarat Massimo Bitonci, citat de Corriere del Veneto.

Vezi și: Italia. Restricții pentru mașinile cu numere românești

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel