Italia, COD ROȘU. Rupere de nori: a fost prăpăd - video

Italia
Italia

Au fost imagini de groază în Italia! Au murit oameni, iar distrugerile sunt uriașe. 

A fost rupere de nori în Italia. Arborii au fost smulşi din rădăcini la Terracina, iar în Viale della Vittoria, un copac a căzut pe o mașină, în trafic, omorând un bărbat și rănind grav un altul. Apa a atins o adâncime de 156 cm la Veneţia, iar Piazza San Marco este închisă, turiştii fiind sfătuiţi să evite zona.

Mai multe drumuri au fost inundate şi numeroase şcoli închise luni pe teritoriul Italiei, din cauza rafalelor de vânt cu viteze de până la 100 km/h, precipitaţiilor abundente şi valurilor înalte, potrivit AFP.

Autorităţile au instituit cod roşu în nordul ţării (Liguria, Lombardia, Veneto, Friuli, Trentino) şi în Abruzzo (centru) şi cod portocaliu în mare parte din restul peninsulei şi în Sicilia.

Toate şcolile din regiunea Veneto sunt închise, la fel şi cele din Roma, Genova (nord-vest), Messina (Sicilia) şi din numeroase comune din Piemont şiToscana.

Pompierii italieni au anunţat, în cursul dimineţii, că au desfăşurat deja aproape 500 de intervenţii legate de intemperii începând cu miezul nopţii, însă doar câţiva răniţi uşor au fost semnalaţi până acum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel