Urmărește emisiunea live


Irinel Columbeanu, poreclit "Ileana". Motivul incredibil, de ce-i spuneau femeile așa

Foto: Instagram Irinel Columbeanu
Foto: Instagram Irinel Columbeanu

De ce a primit Irinel Columbeanu porecla "Ileana".

Dacă în urmă cu câţiva ani era considerat unul dintre cei mai bogaţi oameni ai României, Irinel Columbeanu a ajuns de nerecunoscut.

În prezent, Irinel Columbeanu are o viață modestă, după ce ani de zile a trăit în lux și a fost numit "milionarul de la Izvorani"

Irinel Columbeanu, poreclit "Ileana". De ce a primit porecla asta

Irinel Columbeanu a început să-ți câștige primii bani la vârsta de 14 ani, atunci când s-a apucat de negustorie într-o tabără internaţională din Franţa.

Mai mult, acesta și-a achiziționat un Trabant la 19 ani și apoi a făcut tot ce a putut să se îmbogățească. 

Banii l-au transformat complet, iar modul în care ajunsese să arate, cu părul lung, pasionat de fumat și alte lucruri care i-au adus nota 9 la purtare, l-au determinat să primească porecla de "Ileana".

"Lui Irinel i se spunea Ileana, de la maşina de cusut. E o vorbă: Bat şi… „calc” …ca maşina de cusut". Avea o vitalitate maximă, fetele i-au pus porecla, a fost renumit printre gagicile de la un cunoscut sexy-club. Nu era deloc generos cu fetele, ele se plângeau mereu că nu le lasă nimic. Nici notele de plată de la masă nu le achita, se bucura de relaţiile acelor vremuri. Eu i-am adus-o pe Anna Lesko de la clubul Viena, era îndrăgostit până peste cap, când ea stătea pe la uşi", dezvăluia Paul Cornățeanu, potrivit cancan.ro

Cât cheltuie Irinel Columbeanu, LUNAR, pe mâncare, deși e sărac

În emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, a fost întrebat câţi bani dă pe mâncare, lunar, deşi e sărac.

"Mai am bani câți e nevoie, de câți e nevoie să trăiesc liniștit, fără problemele pe care le aveam înainte. Iar disponibilitatea mea de a face bani se dovedește în timp și zi de zi. Cheltuiesc pe mâncare undeva între 3.000 şi 5.000 de lei cred. Se întâmplă să folosesc acești bani pentru mâncare. Faptul că îmi gătesc singur este o plăcere, nu o fac întotdeauna. Nu am atâta răbdare.

Nu știți problemele pe care le induce faptul de a avea bani și nevoia de a-i păzi și a-i înmulți? Sunt foarte mari aceste probleme și devoratoare de timp și de bună dispoziție", a declarat Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, la sapă de lemn. A ajuns DATOR VÂNDUT... la CIMITIR. Ce SUMĂ a acumulat

Irinei Columbeanu a ajuns de nerecunoscut. Unul dintre milionarii țării a ajuns într-o stare destul de gravă din punct de vedere financiar. Irinel Columbeanu a fost îngropat într-o mulțime de datorii, inclusiv la cimitir. Da, da, nu e o glumă. Fostul milionar nu a mai achitat nici măcar impozitul pentru locul de veci al părinților săi, iar la cimitir mormintele acestora au ajuns să arate deplorabil. Acesta ar fi acumulat o datorie de 117 lei, pe care, având în vedere situația în care se află acum, i-ar fi cam greu să o achite.

Dator vândut, fostul milionar de-abia își mai duce traiul într-un apartament cu două camere din zona Colentina și conduce o mașină second hand de doar câteva mii de euro, veche și destul de șubredă, citează cancan.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel