Ionuț Cristache, moment de colecție cu Ion Cristoiu. Ce i-a dăruit în direct, la TVR1

Au fost momente speciale, marți seară, în cadrul emisiunii „România9”, moderată de jurnalistul Ionuț Cristache la TVR1.

70 de ani de viață. 51 de ani de presă. Sau, altfel spus, Ion Cristoiu. „Îl serbăm pe maestrul Ion Cristoiu. Împlinește 70 de ani. La mulți ani, domnule Cristoiu! Mă onorează colegialitatea de care mă bucur de doi ani", a spus Ionuț Cristache în cea de-a doua parte a emisiunii „România9".

Ion Cristoiu a debutat în presă la data de 13 decembrie 1967, la „Viața Studențească". „Eu am lucrat doar cu oameni fascinați de presă. Oriunde aș fi, accesez știrile. Ziaristul e ziarist", i-a spus acesta lui Ionuț Cristache.

În cadrul emisiunii de la TVR1, au fost prezentate imagini de colecție din arhiva lui Ion Cristoiu. Iată una dintre ele:

(w670)

„Vă urez mulți ani de acum înainte! Și de viață și de presă! Noi avem un cadou. Le fac o mărturisire celor de acasă despre domnul Cristoiu: oriunde s-ar duce, nu există să nu vină cu un cadou pentru mine și pentru producătoarea acestei emisiuni. Avem la pixuri, domnule Cristoiu, din toată lumea. Așa că... ce credeți că v-am luat la schimb? Rămâne să desfaceți cadoul și să vă minunați. Mă bucur de prietenia dumneavoastră. Sper să inspirați, în continuare, generații întregi", a spus jurnalistul Ionuț Cristache la finalul emisiunii de la TVR1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel