Ionuț Cristache, după ce a fost dat în judecată de Liiceanu: Asta e partea cea mai tare!

Ionuț Cristache
Ionuț Cristache

Ionuț Cristache a fost dat în judecată de Gabriel Liiceanu.

Ionuț Cristache a povestit că Gabriel Liiceanu l-a dat în judecată pentru o postare pe Facebook. Mai precis, l-a dat în judecată pentru o replică la un mesaj pe care filosoful i l-a adresat.

Martor: Andrei Pleșu

”Pfuai, ce-am uitat! Ne-am luat cu securisti si am uitat de lucrurile importante! Citeam in seara asta ca domnul Liviu Antonesei a fost dat in judecata de filosoful Liiceanu pentru o postare pe blog! Eu am una si mai tare! Pe mine acelasi domn filosof Liiceanu m-a dat in judecata pentru o postare pe Facebook. Spetele sunt oarecum similare daca nu identice! Da, pentru o postare pe Facebook! Si asta nu e partea cea mai tare! M-a dat in judecata pentru ca am reactionat la o scriere a domniei sale pe care mi-a dedicat-o Craciunul trecut! Deci, practic m-a dat in judecata ca am ripostat!

Dar nici macar asta nu e partea cea mai tare! M-a dat in judecata pentre ce NU am spus! Si, culmea, nici asta nu e partea cea mai tare! L-a citat ca martor pe domnul Plesu! Si, cu riscul de a va dezamagi, nici asta nu e partea cea mai tare! O sa revin cu subiectul si cu partea cea mai tare! O sa ne distram mult, asta e clar! Mai jos aveti postarea domnului Liiceanu si reactia mea de atunci! #PolitiaGandirii #MinisterulAdevarului #PovestiCuFilosofi #CuFilosofulLaTribunal”, a scris Ionuț Cristache.

(w670)

(w670)

(w670)

Amintim că în 2017, Gabriel Liiceanu a criticat, într-un articol publicat pe contributors.ro, emisiunea lui Ionuț Cristache de la TVR 1, "România 9". El acuza că a fost târât într-o "mocirlă amenajată pe ecran, cu securiști și infractori". Despre Cristache, pe care-l numea "Costache", Liiceanu afirma că "joacă în deplasare". Așa i s-a spus. "Domnul Costache are, se pare, un proiect TV compact cu crema infractorilor, cărora, uneori, li se adresează cu „domnule premier", lăsând să se înțeleagă că invitatul e acolo, în fața lui, în calitate de prim ministru, nu de infractor”, nota Liiceanu. El a mai zis că emisiunea este imaginea cea mai coerentă a României în care "scursurile lumii noastre, ieșite de la pușcărie mai obaznice decât erau înainte de a intra, ajung directori de conștiință, emit judecăți de valoare, ne fură cuvintele care-i caracterizau și le întorc împotriva noastră. Și asta sub oblăduirea președintei Televiziunii."

Ionuț Cristache a fost înjurat de Gabriel Liiceanu fix în a doua zi de Crăciun, în 2017. Acesta s-a enervat după ce a văzut o emisiune realizată de jurnalist, la TVR 1, avându-l invitat pe Dan Radu Rușanu. Liberalul a venit la "România 9" și a relatat cum Gabriel Liiceanu ar fi venit cu mână întinsă să-i fie șterse niște datorii Humanitas, prin 2002.

Ionuț Cristache a fost întrebat, într-un interviu la DC News, în 2018, cum este să fii înjurat de Gabriel Liiceanu

"În a doua ziua de Crăciun s-a întâmplat. Acesta a fost elementul șocant pentru mine pentru că este acea perioadă de grație de trei zile când oricâte reflexe ai avea de a te certa cu lumea, te temperezi. Este ceva sfânt în acele zile. Am fost într-o zonă fără semnal și când am deschis telefonul, aveam multe mesaje. Nici nu apucasem că citesc ce a scris", a zis Ionuț Cristache.

"Am realizat o emisiune cu Dan Radu Rușanu. Pe final, a povestit despre un capitol care nu a mai apărut în volumul domniei sale. A fost onorant pentru mine să aflu că Gabriel Liiceanu mi-a dedicat două săptămâni. A spus că nu a mai avut liniște în acele zile. Mi-a reproșat, printre altele, că sunt printre cei care îi validează pe 'borfașii politici', că îi aduc în lumina reflectoarelor", a mai spus Ionuț Cristache.

VEZI ȘI: Corina Crețu, contre cu Ionel Dancă (PNL). Ce replică i-a dat

VEZI ȘI: Cozmin Gușă, decizie după ce omul lui Cioloș a atacat Realitatea TV

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel