EXCLUSIV  Ionuț Cristache - Mihai Gâdea, relație după plecarea de la Antena 3: ”Am un principiu simplu și sănătos”

Jurnalistul Ionuț Cristache a vorbit la DC News, despre relația pe care o are cu Mihai Gâdea, directorul postului Antena 3.

Întrebat ce relație are cu Mihai Gâdea, după plecarea de la Antena 3 la TVR, jurnalistul Ionuț Cristache a precizat că se află în relații foarte bune, spunând totodată că datorează multe fostului loc de muncă.

„Am rămas într-o relație foarte bună. Am avut norocul ca prin redacțiile prin care am trecut să nu am șefi ci să dezvolt o relație de prietenie cu majoritatea celor aflați deasupra mea, ierarhic vorbind. Am rămas într-o relație de amiciție foarte bună.

Am lăsat loc de „bună ziua”. Acesta e un principiu foarte simplu și sănătos în viață, să lași loc de „bună ziua” pe unde treci, nu se știe unde te poartă din nou viața la un moment dat. Și nu doar atât. Datorez multe fostului loc de muncă. Până la urmă acolo am învățat să scriu prima știre”, a declarat Ionuț Cristache la DC News.

În ceea ce privește noul său loc de muncă, de moderator al emisiunii ”România 9” de la TVR, Ionuț Cristache spune că „e mult, mult mai complicat la stat. A fost un an relativ complicat, încercând să deslușesc toate ițele și să construiesc un produs așa cum mi-aș fi dorit. Spun că suntem pe drumul cel bun, am dat și peste niște oameni foarte talentați”, a concluzionat jurnalistul.

[citste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel