EXCLUSIV  Ionuț Cristache - Dragoș Pătraru, despre împăcare. "Favoarea nu mi-a fost întoarsă"-VIDEO

Scutaru Cristina / 11 ian 2018 / 16:32 Salveaza PDF Comentarii

La interviurile DC News, Ionuț Cristache a fost întrebat dacă s-a împăcat cu Dragoș Pătraru, colegul său de la TVR 1, cu care a avut recent un schimb de replici.

"Eu cu Dragoș Pătraru nu am fost certat niciodată. Eu mă trezesc înjurat fără să realizez cum s-a întâmplat, adică de unde a venit scuipatul. Încă încerc să-l identific. Eram încă la Antena 3 când Dragoș se certase cu TVR. Pe atunci realizam CaN România și l-am sunat pentru a-l invita să spună în emisiune ce probleme are. Mi-a mulțumesc și mi-a zis că se gândește. Între timp, semnase cu Digi 24 și a plecat. Când am auzit că se întoace la TVR, eu fiind deja acolo, am zis: 'în sfârșit. Foarte bine, încă unul din afară. O să facem, o să dregem'. Am încercat să-l ajut cu cât am putut în sensul de pasă, de anunțat, de teasing, cu resursele pe care le aveam. Ca niciodată, favoarea nu mi-a fost întoarsă. M-am trezit înjurat, la un moment dat.

[citeste si]

"Dragoș Pătraru a trântit uși de pe unde a plecat. Nu a fost și strategia mea. Eu nu am făcut altceva decât să ripostez și să mă apăr. Atâta tot.  Nu sunt genul de om care își ia cortul în spate și pleacă trântind uși. Nu sunt genul să mă cert", a mai spus Ionuț Cristache. 

Iată răspunsul integral:

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28