Ionuț Cristache: Am fost subiectul unei campanii de linșaj. O să ne distrăm

Ionuț Cristache
Ionuț Cristache

Ionuț Cristache a reintrat în posesia permisului de conducere, făcând o serie de precizări importante în mediul online.

„Bun, e chiar ultima intervenție pe subiect, ultima aici, căci astfel de derapaje etice, deontologice și, din păcate, penale nu pot rămâne așa. Am așteptat să se mai calmeze lucrurile pentru a putea comunica faptul că de mai bine de o săptămâna AM REINTRAT ÎN POSESIA fizică a permisului de conducere ca urmare a acțiunii declanșate în instanță, mai exact, am reintrat în posesia lui la vreo 3 zile distanță (sărind peste weekend) după incidentul relatat în presă (într-o anumită parte a presei) de-o manieră, nu incorectă, total abjectă, ticăloasă și cu rea-intenție. Am fost practic subiectul unei campanii de linșaj duse împotriva mea, de unii care au mai făcut asta, responsabili și de campania cu “Sarmalele”, deturnând astfel sensul unei anchete jurnalistice din trecut și de campania de denigrare demarată odată cu decizia de a pleca de la A3 și de a accepta să realizez emisiuni la postul public”, și-a început astfel mesajul publicat pe Facebook Ionuț Cristache.

„(...) repet ca să se înțelegă: NU AVEAM CARNETUL SUSPENDAT CÂND AM FOST OPRIT DE POLIȚIE, NU AM FUGIT DE POLIȚIE, NU AM FOST AMENDAT, NU AM DOSAR PENAL”, a punctat jurnalistul, precizând: „Mă judec cu Poliția Neamț, timp în care am/aveam dreptul să conduc. O dovedesc alte câteva sute de decizii ale Poliției Rutiere din alți ani, pe spețe identice. Atașez și eu una la întâmplare, din Dolj-2015”.

”Și să presupunem prin absurd că toate câte au fost spuse ar fi fost și făcute, există totuși prezumția de nevinovăție care ar trebui să ghideze orice jurnalist de bună-credință. Dar oamenii ăștia, injectați cu ură nu știu ce e asta! Așadar, o să ne distrăm în perioada următoare, vă țin la curent. Nu se poate să fabrici știri, să distrugi imaginea cuiva inventând situații, mințind, dezinformând, și cel mai grav, INSTIGAND și să crezi că lucrurile vor rămâne așa”, a mai transmis jurnalistul Ionuț Cristache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel