Ionela Prodan NU știa că a fost bolnavă

Cântăreața Ionela Prodan, care s-a stins din viață luni seară, nu știa că a fost bolnavă.

Marți, la Kanal D, în cadrul emisiunii Teo Show, Denisa Nechifor a spus că nu știa că era bolnavă.

Artista se simțea rău de câteva luni, însă nu a bănuit nicio clipă că ar avea ceva grav. Anamaria și Anca, fetele artistei, nu au vrut să îi spună că are cancer.  

Carieră de excepție

Cariera Ionelei Prodan a început în 1970 când a primit marele premiu al festivalului Maria Tănase. A cântat mult timp în duet cu Ion Dolănescu.

[citeste si]

În perioada 2001 - 2004, a coordonat, în cadrul Ministerului Culturii, promovarea culturii tradiţionale, iar în 2013 a fost numită reprezentant special pentru românii din diaspora.

Mesajul fiicei sale, Anamaria

"Mama noastră, artistul preferat al dumneavoastră! Putem plânge, ştiind că a plecat, sau putem zâmbi, ştiind că a trăit cu adevărat!", a scris fiica artistei.

"Om ireproşabil, om pur şi minunat, om bun şi simplu, om încărcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fără egal, de o bunătate şi o simplitate incredibilă. Ai sădit în inimile românilor clipe de neuitat şi i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabilă. Ai avut un har nepereche şi ai reuşit, astfel, să faci o întreagă lume să te iubească şi să te respecte. Pentru noi ai fost cea mai bună mamă, pentru poporul român ai fost bun naţional! În inimile oamenilor, pe care i-ai iubit şi bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodată! Ai fost, eşti şi vei rămâne îngerul nostru păzitor! Te iubim şi te vom iubi mereu!", spune Anamaria Prodan Reghecampf.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel