Ionela Năstase, experiență îngrozitoare: Și-a distrus viața într-o zi nenorocită

Ionela Năstase a povestit că a avut parte de o experiență pe care nu o va uita prea curând.

Jurnalista de la România TV a stat o zi la închisoare și a cunoscu-o pe Camelia, o femeie de 40 de ani care - în urmă cu două decenii - a luat parte la un moment înfiorător care i-a schimbat viața. Ionela Năstase a ținut-o de mână și a impresionat-o profund povestea ei.

"Experienta de a petrece o zi dupa gratii este... socanta.

Am pasit pe poarta inchisorii timid, cu ochii in pamant si cu gandul ca la Targsor sunt femei care au ajuns acolo dupa ce au furat, au omorat oameni sau au consumat droguri. (...) Ma sufoca ideea ca as putea ramane acolo. Linistea mi-a revenit treptat privindu-i pe gardianul si pe doamna director care ma insoteau in ciudata calatorie.

Am intalnit multe femei nenorocite, dar exista o poveste care m-a marcat teribil pentru ca n-am crezut niciodata ca voi tine de mana o puscariasa, condamnata pe viata pentru un dublu asasinat", a relatat Ionela Năstase pe blogul ei.

Povestea Cameliei Țepoi

"Are deja 39 de ani, 19 petrecuti in inchisoare. Fata cu ochi albastri din fata mea a fost partașă la un dublu asasinat. Iar eu, incredibil, o tin strans de mana in timp ce-mi vorbeste. E o poveste cum n-am mai auzit care-mi stoarce rapid lacrimi de mila. 

[citeste si]

Camelia a intrat in lumea faradelegii de bunavoie, desi provenea dintr-o familie buna. Citeste, munceste la croitoria inchisorii, coase goblenuri si se căieste amarnic in fata preotului de la Targsor. S-a resemnat!

Cameliei ii e teama de libertate, de judecata celorlalti... Dar tot asteapta ziua in care va afla ce e dincolo de zidurile inchisorii pentru ca spera sa fie eliberata conditionat dupa 20 de ani. Adica peste cateva luni.

Am stat cateva ore cu ea si mi-a ramas in minte figura ei. De fiecare data cand mi-o amintesc, ma cuprinde o tristete sora cu a ei, a fetei care si-a distrus viata intr-o zi nenorocita cand a iesit cu iubitul la spart de case si au gasit locatarii acasa", a mai povestit jurnalista pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel