Ioana Ginghină, mărturisire publică: Divorțul mi-a schimbat copilul

Ioana Ginghină a vorbit despre schimbările de după despărțirea de Alexandru Papadopol. Într-o postare pe blogul personal, numit 'Divorțul mi-a schimbat copilul', vedeta vorbește despre impactul momentului dureros asupra fetei sale.

"Eram într-o seară în mașina, eu conduceam, ea era în dreapta mea. Mă cuprinsese o mare tristețe așa din senin și deși nu mai era soare afară păstrasem ochelarii de soare pentru a o ascunde. Ruxandra mi-a luat mâna și mi-a zis "Mama, vrei când ajungem acasă să te las să te relaxezi și să te uiți la serialul tău?".

Apoi m-a întrebat de două ori dacă sunt bine. I-am spus că sunt bine, dar simțeam cum sentimentele mă copleșesc, că nu pot să mai rezist și mai era mult până ajungeam acasă, unde m-aș fi putut ascunde mai bine. Așa că am mărturisit, i-am zis că sunt tristă, că vor mai fi zile când voi fi tristă, că este normal să fie așa. I-am spus că apreciez îngrijorarea ei și mă ajută foarte mult, însă nu este treaba ei să remedieze lucrurile. Am asigurat-o că o iubesc enorm", a scris Ioana Ginghină pe blogul personal.

"Acum a venit totul de la ea"

"Când am ajuns acasă, Ruxandra a dus punga cu gunoi la tomberon, a dat de mâncare la câini și la pisici. Nu pot să zic că nu mă ajuta și înainte însă doar cu multe negocieri și insistențe din partea mea. Acum a venit totul de la ea. Această despărțire, care durează de un an de zile a venit la pachet cu multe transformări pentru mine și am încercat să nu le simtă și Ruxandra.

Însă sunt extrem de fericită să o văd pe Ruxi cum se apropie de mine cu compasiune, cum mă ajută, cum devine mai responsabilă și mult mai atentă la ceea ce se întâmpla în jurul ei", a mai scris vedeta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel