EXCLUSIV  Ioana Constantin: Nu e criză politică, e o criză adolescentină

Ioana Constantin a vorbit despre criza actuală de pe scena politică. 

Ioana Constantin, lider marcant al Partidului Mișcarea Populară, s-a aflat astăzi în direct la interviurile DC News și DC News TV. Întrebată de analistul politic Bogdan Chirieac cum vede situația actuală din România din ”ultimele 30 de ore”, aceasta a răspuns: 

”E o criză adolescentină. Asta nu este o criză politică în sensul adevărat al cuvântului pentru că nu discutăm despre niște lideri adevărați, din punct de vedere politic. Nu sunt oameni care au gestionat până acum guverne, ministere, partide. Discutăm despre un prim-ministru care e prima dată în această ipostază după ce a condus pentru puțin timp Ministerul de Finanțe. Vorbim de domnul Barna, care este un lider, între ghilimele, al USR PLUS, care este vicepremier al României fără să fi condus înainte un minister, deci nu au capacitatea de a gestiona coaliții, de a gestiona mai mulți miniștri, din mai multe formațiuni, de a înțelege necesitățile țării în acest moment. Mie mi se pare că avem o coaliție decuplată total de la realitățile României, de la problemele economice cu care se confruntă românii, cu chestiunile care țin de deschiderea școlilor și așa mai departe. Însă, această criză nu are nicio legătură cu vreo neînțelegere, cu proiecte de reformă ale României. Nu. Este pur și simplu o problemă care a plecat de la control pe justiții, control pe bani și putere. Punct. Nu există nimic despre reforme sau alte chestiuni exprimate în niște termeni foarte înalți de acești lideri. Pe acești oameni nu îi prinde septembrie împreună, am spus asta tot aici la DC News în luna aprilie și uite că am ajuns la 1 septembrie. Nu au cum să se armonizeze. Sunt foarte diferiți”, a declarat Ioana Constantin. 

CITEȘTE ȘI: USR-PLUS a semnat moţiunea de cenzură. "Poate fi evitată doar dacă își dă DEMISIA. Florin Cîțu trebuie să plece"

EXCLUSIV  Burduja, despre RUPEREA Coaliției: Meci de box. E clar, aș MIZA                                                                                                                                                    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel