EXCLUSIV  Ioana Constantin, declaraţiile momentului la DC NEWS

Ioana Constantin la Interviurile DCNews
Ioana Constantin la Interviurile DCNews

Ioana Constantin revine la interviurile DC NEWS şi DC NEWS TV. 

Interviul cu Ioana Constantin va fi LIVE pe DC NEWS, DC NEWS TV, dar şi pe paginile de Facebook şi YouTube ale celor două site-uri sâmbătă, 9 aprilie 2022, de la ora 11:00. 

Rămâneţi alături de noi! 

Ioana Constantin: Domnului Cîțu i-a dăunat alianța dintre PNL și PSD. Este, într-adevăr, un bun economist

Ioana Constantin a fost prezentă marţi, 6 aprilie, la DC News TV pentru interviul zilei, în discuție cu analistul politic Bogdan Chirieac.

Analistul a început interviul cu subiectul demisiei lui Florin Cîțu din fruntea PNL. 

„Într-un moment greu în România, cum este să te culci președinte PNL, după ce ai fost pus cu mare greutate, în urma unor alegeri libere, un festival al democrației, iar după șase luni să ajungi schimbat peste noapte, pentru că așa și-a dorit președintele Iohannis?”, a întrebat Bogdan Chirieac. 

Ioana Constantin l-a lăudat pe fostul premier pentru decența de care a dat dovadă prin această decizie, dar nu a ratat ocazia de a ataca modul în care PNL organizează „festivalul democrației”.

„Ce se întâmplă în interiorul PNL-ului, domniile lor cunosc mult mai bine, așa cum au organizat congresul la vremea respectivă, probabil îl vor organiza și de data aceasta. Festivalul democrației e în fiecare partid pe măsura cerințelor și caracterelor. În ceea ce îl privește pe domnul Cîțu, eu îl cunosc și nu doar din zona asta (n.r. politică), că a fost premier sau ministru, și cred că până la urmă demisia pe care și-a dat-o a fost până la urmă un gest corect, decent, în momentul în care ai o voință internă, indiferent dacă e influențată sau nu, care îți spune că locul tău nu mai este în fruntea partidului. Mie mi se pare că a procedat corect în această demisie, spre deosebire de alți politicieni pe care îi cunoaștem care, mă rog, au rămas înțepeniți în scaune.”, a declarat Ioana Constantin, în exclusivitate pentru DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel