EXCLUSIV  Invitați plătiți cu mii de euro. Herea (România TV), dezvăluiri: Acum nu mai vor

Cristina Herea, jurnalistă România TV, a vorbit despre invitații plătiți pentru emisiuni.

Ziarista a explicat că erau vremuri când oamenii puteau fi plătiți cu câteva mii de euro pentru o singură emisiune, mai exact în zona mondenă.

"A existat o perioadă extrem de puternică. La un moment dat, cam la mijlocul acestui deceniu, zona de divertisment era bugetată. Se ofereau bugete considerabile la emisiunile de divertisment. Invitații erau plătiți cu sume considerabile pentru că exista piața publicității în expansiune. Astfel, oamenii deveneau actori. Din păcate, tot acest trend nu a făcut altceva decât să fie unul distructiv pentru că acum lideri politici, oameni dintr-o zonă a artelor invadează fără a avea un suport profesional. Ei sunt, de fapt, proiecția societății. Vedem tineri care nu mai merg la facultate pentru că au văzut că poți să fii deputat și fără bacalaureat", a zis Cristina Herea la interviurile DC News.

Mii de euro pentru o singură emisiune

"Invitații puteau fi plătiți cu câteva mii de euro pentru o singură emisiune. Se făceau contracte și pentru o lună, se făceau bareme de audiență. Acum nici măcar nu mai vor bani. Toată zona socială s-a mondenizat pentru că oamenii au înțeles că informația și capitalul de imagine este un vector extrem de important. Acum nu își mai doresc bani", a mai spus jurnalista de la România TV.

Iată răspunsul:

Vezi interviul complet

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel