Întâlnire Klaus Iohannis-Traian Băsescu. Emil Hurezeanu: "Să se ferească de Satana"

Jurnalistul Emil Hurezeanu a comentat scandalul în care este implicat Klaus Iohannis, care ar fi fost în vizită la președintele Traian Băsescu. 

"Dar de câte ori se întâlnește Ponta cu Băsescu? Am impresia că Ponta s-a întâlnit mult mai des cu Băsescu, prezidențiabilul României, care ar trebui să se ferească de Satana și să spună că se leapădă de o sută de ori de Satana, nu de trei ori. Ultima oară și-a dat ochișorii peste cap și a avut o mică reacție post-pubertară nesaturată", a declarat Emil Hurezeanu, la Digi 24. 

Jurnalistul a adăugat că acest subiect al unei posibile întâlniri între Klaus Iohannis și Traian Băsescu este "pueril", "neinteresant" și "inept".

Dan Șova, la DNA. Este URMĂRIT PENAL. Prima reacție

"Mă întreb, dacă sunt gata să o ia din prima zi, nici n-a început campania, la nivelul ăsta, de problematizare a defectelor adversarului, dacă ăsta este nivelul, mă tem foarte rău pentru cum va arăta campania prezidențială și mă mai tem o dată pentru viitorul acestei țări", a completat analistul politic.

"Asta e problema? Și l-am văzut și pe domnul Tăriceanu. Păi domnul Tăriceanu a guvernat împreună cu domnul Băsescu. Ce-i asta? Dacă te întâlnești cu Băsescu ce se întâmplă? Băsescu a pățit ceva, are Ebola? Care-i problema? De ce să nu te întâlnești cu Băsescu?", a mai spus Emil Hurezeanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel