Incident violent cu doi adolescenţi în Galaţi: Unul dintre ei ameninţa cu un briceag

Foto: Pexels
Foto: Pexels

În urma unei agresiuni fizice petrecute pe strada Costache Conachi din municipiul Galaţi, doi adolescenţi cu vârstele de 15 și 16 ani sunt cercetaţi de către poliţişti.

Incidentul a avut loc în data de 12 martie 2024, iar victimele, patru băieţi cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, au fost agresaţi fără niciun motiv aparent.

Conform informaţiilor furnizate de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, la scurt timp după apelul primit la numărul de urgenţă 112, patru minori s-au prezentat la sediul Secţiei 3 Poliţie Galaţi pentru a reclama incidentul. Aceştia au declarat că, în timp ce se deplasau pe strada menţionată, au fost atacaţi de către doi minori necunoscuţi.

În urma investigaţiilor desfăşurate, poliţiştii au reuşit să identifice şi să localizeze cei doi suspecţi, ambii provenind din același oraș. Mai mult decât atât, s-a descoperit că unul dintre adolescenţi, în vârstă de 15 ani, ar fi folosit un briceag pentru a-i ameninţa pe victime şi că cei doi ar fi continuat să-i urmărească pe aceştia chiar și după ce au încercat să fugă pentru a scăpa.

În lumina acestor întâmplări, a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, iar ulterior s-au adăugat şi alte acuzaţii, printre care tulburarea ordinii şi liniştii publice, ameninţare şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

În ceea ce priveşte măsurile luate împotriva suspecţilor, la data de 28 martie 2024, autorităţile au decis reţinerea băiatului în vârstă de 16 ani pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi pentru stabilirea unei măsuri preventive adecvate.

Un aspect important în această anchetă este și evaluarea discernământului adolescentului de 15 ani, care urmează să fie supus unei expertize pentru a stabili gradul său de responsabilitate în cadrul acestui incident.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel