Incident Bârlad. Focuri de armă trase pe stradă

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

Un conflict a izbucnit, joi, în plină stradă în municipiul Bârlad, între mai mulţi bărbaţi, doi dintre aceştia folosind arme neletale. 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept. 

"În cursul zile de astăzi, pe o stradă din municipiul Bârlad s-a înregistrat un incident. Mai multe persoane, pe fondul unui conflict mai vechi, au avut o dispută, existând informaţii că două dintre acestea ar fi folosit armament neletal. În urma incidentului nu au fost persoane vătămate sau bunuri distruse. Persoanele în cauză au fost audiate de poliţişti.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru comiterea infracţiunilor de uz de armă fără drept şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor", a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări a avut loc incidentul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel