EXCLUSIV  INCENDIU Rahova. Coincidență stranie cu Liviu Dragnea înainte de prezidențiale 2019

Când totul merge în diaspora și oamenii nu se mai plâng de cozile interminabile datorită faptului că Guvernul PSD a decis ca românii plecați să aibă trei zile de vot, se pare că este nevoie de o dinamită emoțională.

Sâmbătă a apărut știrea că la Peniteciarul Rahova, unde este închis şi Liviu Dragnea, a izbucnit un incendiu. ”Trei deţinuţi aflaţi în custodia Penitenciarului-Spital Bucureşti Rahova au incendiat o saltea din salonul în care se aflau internaţi. Angajaţii unităţii au solicitat, de îndată, sprijinul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, la sosirea echipajului de pompieri incendiul fiind deja lichidat. Cele două ambulanţe SMURD venite în sprijinul echipajului ISU au asigurat suportul medical pentru persoanele implicate, deţinuţi internaţi pe secţia în cauză şi cadre, deţinuţii aflându-se în afara oricărui pericol", informează ANP într-un comunicat.

Coincidență sau nu, se aduce aminte de Liviu Dragnea, într-o formă sau alta, în momente cheie pentru alimentarea urii, de exemplu cu o zi înainte de începerea votului pentru prezidențiale în România. Această încercare de aducere aminte pare suspectă și nu este prima dată când se întâmplă.

Liviu Dragnea a fost eliberat pentru o zi cu o săptămână înainte de vot. Fostul președinte PSD putea fi eliberat în orice zi, în septembrie, de Crăciun, de Sfântul Andrei, oricând, dar momentul pare ales special pentru a stârni, din nou, sentimente de revoltă. S-a observat că, în ultima perioadă, ura pentru PSD se stinsese odată cu încarcerarea lui Liviu Dragnea, iar acum s-a reluat discuția, ca o coincidență... fix înainte de alegerile prezidențiale. 

Și coincidențele nu se opresc aici...

Așa cum știți, acum două săptămâni, tot ca o dinamită emoțională, au apărut înregistrări de la Colectiv, imagini care nu aduc nimic nou, dar care scormonesc emoția. De ce filmările au apărut fix acum, în campanie electorală, și nu într-o perioadă neutră din punct de vedere politic din moment ce au trecut patru ani de la tragedia de la Colectiv? Prin publicarea videourilor în plină campanie electorală se creează emoție și presiune, astfel încât să se voteze emoțional, nu rațional. Cazul ridică suspiciuni pentru că, în plină campanie electorală, un ofițer intervine și pune pe piață o dinamită emoțională.

Desigur... pot fi simple coincidențe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel