INCENDIU BUCUREȘTI. ISU, informații de ultimă oră

Incendiu
Incendiu

Un incendiu puternic a izbucnit, vineri, la o hală situată pe strada Biharia din nordul Capitalei, în zonă înregistrându-se degajări mari de fum, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov. Un reprezentant ISU București a anunțat că majoritatea persoanelor s-au autoevacuat.

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov au anunțat că un incendiu puternic a izbucnit vineri la o hală situată pe strada Biharia din nordul Capitalei, în zonă înregistrându-se degajări mari de fum.

La momentul transmiterii știrii, hala arde în întregime.

Un reprezentant ISU București a avut o intervenție telefonică la Antena 3. „Arde o hală în întregime. Colegii mei încearcă localizarea incendiului, astfel încât să nu se propage și la halele învecinate. În locație sunt mai multe construcții de acest tip, situația este în dinamică”, a spus acesta.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a avertizat, vineri, bucureștenii, prin sistemul RO-ALERT, asupra incendiului izbucnit în nordul Capitalei, recomandându-le evacuarea în cazul în care sunt în interiorul clădirilor sau evitarea zonei.

"Incendiu la o hală industrială din strada Biharia, sector 1 cu degajări masive de fum. Ocoliți zona, eliberați căile de acces în zonă pentru a facilita accesul forțelor de intervenție. Dacă sunteți în apropiere, evacuați zona. Luați măsuri de adăpostire și autoprotecție. Accesați canalele media și aplicațiile din mediul online ale DSU și IGSU pentru mai multe informații despre acest eveniment. IGSU", este textul transmis de IGSU, prin sistemul RO-ALERT.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel