Încă o lovitură dură pentru Șerban Huidu

serban_huidu
serban_huidu

Ghinioanele se țin lanț pentru Șerban Huidu

Vedeta TV ar putea ajunge în stradă. Matei Vintilă, socrul său, a ipotecat vila în care locuiește fostul coprezentator al emisiunii “Cronica Cârcotașilor”.

Fostul senator are un credit foarte mare la bancă pentru care a ipotecat imobilul din Cotroceni – locuință în care stă și Șerban Huidu.

Socrul omului de televiziune – de-a lungul timpului - a ipotecat mai multe locuințe. Lucrurile nu au mers cum trebuie în ultimii ani pentru Matei Vintilă, care nu a reușit să termine construcția pe care o începuse prin firma sa. Executorii au început să-i bată la ușă, el reușind să piardă mai multe procese cu furnizorii, dar și cu o alta bancă, de la care acesta a împrumutat în jur de 900.000 de lei. Din acest motiv, mai multe dintre apartamentele pe care fostul senator le deține au ajuns pe lista bunurilor scoase la licitație. Lucru care nu s-a întâmplat până acum și cu vila din Cotroceni. Dacă familia lui Șerban Huidu nu va mai reuși să acopere ratele la acest credit, cârcotașul riscă să ajungă în stradă, scrie Wowbiz.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel