Îmbulzeală de proporții la deschiderea unui magazin Lidl. Poliția a intervenit cu spray lacrimogen

Foto: captură video YouTube
Foto: captură video YouTube

Sute de persoane s-au adunat cu ore bune înainte de deschiderea unui magazin Lidl. Cu puțin timp înainte de deschidere, cei prezenți au început să se îmbulzească. Poliția a intervenit. 

Poliţia franceză a intervenit miercuri pentru a ţine piept unei mulţimi de câteva sute de persoane care se înghesuiau să apuce console PlayStation 4s la preţ redus cu ocazia deschiderii unui nou supermarket în apropiere de Paris, scrie Agerpres după o relatare Reuters.

Magazinul Lidl din Orgeval, la vest de Paris, avea în ofertă console PS4 la preţul de 95 de euro, redus de la 299 de euro. Retailerul a retras însă oferta şi a amânat deschiderea magazinului din cauza mulţimii adunate.

S-a dat cu spray lacrimogen

În imaginile video surprinse la faţa locului se poate vedea cum un spray cu piper este acţionat deasupra capetelor în timp ce mulţimea agitată se îndrepta spre uşile de sticlă de la intrarea în magazin. Câteva momente mai târziu, oamenii s-au întors, frecându-se la ochi şi scuipând.

Vânzarea PlayStation 4s este anulată, iar dispozitivele au fost trimise înapoi furnizorilor. Mergeţi înapoi acasă, se aude pe înregistrare o voce la difuzor.

Postul BFM TV a citat un anunţ al retailerului Lidl potrivit căruia lansarea a fost amânată din motive de siguranţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel