Imagini deocheate la un post tv din România în zi de DOLIU NAȚIONAL

În zi de doliu național, televiziunile generaliste şi de ştiri ar fi trebuit să-și adapteze grilele în urma tragediei din clubul Colectiv. Dacă unele au renunțat la emisiunile și subiectele de divertisment, iată că altele nu s-au dezis de vechile obiceiuri.

Pagina de Media a realizat o analiză a programul posturile muzicale în zi de doliu național.  

Taraf TV este exemplul negativ al zilei. Televiziunea de manele a familiei Prigoană a difuzat în ziua de doliu național clipuri muzicale cu dansuri lascive și femei provocatoare. În programul postului muzical au rulat clipuri în care apăreau multe tinere îmbrăcate sumar, dansând ca în cluburile de noapte. Multe cadre apropiau cât tot ecranul mișcările de șold ale tinerelor îmbrăcate sumar, pe ritm de manele. 

H!T Music Channel, televiziune deținută în proporție de 50% de RCS&RDS, este singurul post muzical care și-a afișat tot timpul programului solidaritatea cu tragedia petrecută vineri seară în Club Colectiv, în urma căreia au murit 30 de tineri.

H!T Music Channel are afișat pe ecran, în partea stângă sus, mesajul Suntem#Colectiv. Canalul muzical difuzează muzică adecvată acestui moment de doliu național.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel