Imagini cu impact emoțional. O femeie a fost bătută de soț în plină stradă

Imagini cu impact emoțional. O femeie a fost bătută de soț în plină stradă  /  Sursă foto: Pixbay
Imagini cu impact emoțional. O femeie a fost bătută de soț în plină stradă / Sursă foto: Pixbay

O femeie a fost zdrobită în bătaie de soțul ei, în plină stradă. Femeia a ajuns la spital, iar bărbatul e reținut.

O femeie de 20 de ani s-a întors acum trei săptămâni în țară, din Germania. Soțul ei, Cătălin, o amenința deseori, prin telefon, iar de frică, aceasta nu a mai mers acasă, în Telciu – unde se mutaseră, ca familie – ci la nașa ei, în Năsăud.

”A venit la mine, cu copiii. S-a întâlnit cu soțul ei la poliție în Telciu și au început demersurile pentru divorț. Dar s-a temut să meargă acasă, că a mai bătut-o. Mama ei e moartă, așa că a ales să stea la mine, cu cei doi băieței ai ei: unul de aproape 5 anișori și unul de aproape trei anișori„ a explicat, pentru Bistrițeanul.ro, nașa Florentinei, Reghina.

Ieri, polițiștii din Telciu au sunat-o pe Florentina să mai meargă până la secție, ca să mai semneze niște acte.

”Am pornit de dimineață, așa că la 8.30 a fost la sediul poliției în Telciu. Eu am rămas cu copiii în mașină, și m-am plimbat cu ei pe acolo, ca să nu îl vadă pe tatăl lor. Când a ieșit de la secția de poliție m-a sunat că el se ține de ea, și că să nu merg să o iau, ci să ne întâlnim la Peco. A zis că ea ia un taxi și vine acolo. Dar el nu a lăsat-o să urce în taxi ci a tras-o afară și a lovit-o!!” a povestit Reghina.

Imaginile pot vi vizionate AICI.

Florentina a fost dusă la spital la Năsăud, apoi la Bistrița, iar acum e din nou la Năsăud, acasă. A fost consultată și de medicul legist care va întocmi actul legal legat de rănile suferite, act necesar la dosarele penale deschise pentru violență.

Soțul a fost reținut

”Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 32 de ani, din Bichigiu, cercetat pentru violență în familie. Totodată, pentru protejarea victimei, a fost emis un ordin de protecție provizoriu. În fapt, astăzi, în apropierea unui magazin din localitatea Telciu, o tânără de 20 de ani, din Bichigiu a fost agresată de soțul ei, un bărbat de 32 de ani, din aceeași localitate. În urma leziunilor, femeia a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, iar mâine va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile” a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ BN, Crina Sîrb, precizează Bistrițeanul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel