Iliescu, operat. Ceaușescu, gest șocant la spital

Protestatarul Marian Ceaușescu a decis să facă un gest neașteptat după ce a aflat că Ion Iliescu se află pe patul de spital.

Marian Ceaușescu a zis că va merge la spital cu o pereche de cătușe.

”Acuma ma duc la spital cu flori....... nu voi face asa ceva, doar cu o pereche de catuse asta merita CRIMINALUL”, a scris Marian Ceaușescu.

Fostul preşedinte Ion Iliescu, în vârstă de 89 de ani, a fost internat, luni, la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. C.C. Iliescu" din Capitală.

Pericardita este, de fapt, o inflamare a pericardului, adică a celor două straturi subțiri de țesut care înconjoară inima, o țin în loc și o ajută să funcționeze. În mod normal, o cantitate mică de lichid păstrează straturile separate, astfel încât să nu existe fricțiuni între ele.

Un simptom obișnuit al pericarditei este durerea puternică toracică, ce este cauzată de apariția inflamării straturilor acestui sac. 

Pericardita hemoragică este, în fapt, o inflamație a pericardului însoțită de o efuzie sângeroasă. Condiția este frecvent cauzată de infecții bacteriene severe, dar și de anumite tratamente și, posibil, chiar de vârsta înaintată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel