Ilie Năstase i-a oferit un sfat Simonei Halep: E de ajuns!

Ilie Năstase spune că i-a oferit un sfat Simonei Halep, precizând și că nu se supără dacă aceasta îi va depăși performanțele.

Dorința lui Ilie Năstase este ca Simona Halep să se concentreze doar la turneele de Mare Șlem, nu și la tentativa de a reveni pe primul loc mondial.

"Eu nu am pus presiune pe mine. Dacă ai fost numărul unu, asta i-am spus și lui Halep, nu mai contează că acum ești pe doi, trei sau cinci. Ea trebuie să uite și să fie foarte concentrată la turneele de Mare Șlem. Ai fost numărul unu odată, e de ajuns! Cred că toți jucătorii vor să facă performanță acolo", a declarat primul lider din ierarhia ATP, la emisiunea Marius Tucă Show, preluat de Mediafax.

Simona Halep nu a părăsit top 10 WTA în ultimii șase ani. Ea a început sezoanele 2017, 2018 și 2019 din postura de lider mondial, iar în prezent se clasează pe poziția secundă.

Dacă ar avea ambiția ei...

Năstase a mai spus că Simona Halep poate învăța foarte multe de la Monica Niculescu, jucătoare care are o ambiție ieșită din comun: "Simona e ambițioasă. Asta e cel mai important. Mai e o jucătoare ambițioasă, Monica Niculescu, care joacă la fel și dacă e condusă cu 5-0. Dacă ar avea ambiția ei, n-ar pierde niciun meci. Și Sorana Cîrstea îmi place, și Buzărnescu și Begu. Să ai atâtea jucătoare în top 100 e o performanță foarte mare pentru o țară mică".

Întrebat despre posibilitatea ca Simona Halep să îi egaleze sau să îi depășească performanțele din tenis, Năstase a răspuns: "Simona e tânără, poate să mă egaleze, are 28 de ani. Eu sunt la băieți, ea e la fete. De ce să mă supăr?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel