Ilie Năstase, despre cele 2.500 de femei cucerite: M-am gândit bine și vreau să spun adevărul

Ilie Năstase a vorbit despre lista de cuceriri pe care le-a făcut de-a lungul timpului și detaliile apărute în autobiografia sa. Fostul tenismen a spus adevărul.

“Eram concentrați pe tenis atunci. Minciunile astea cu 2.500… nici nu poți să bifezi atâtea. Mă enerva fata asta care a scris, e cea care i-a scris și cartea lui Beckham. Mă tot întreba de cuceriri. I-am zis ‘Doamnă, eu nu prea am avut, că am câștigat vreo 80 de turnee și nu prea îmi permiteam să fac lucruri din astea înainte de o finală. 'Nu, nu, că am văzut eu prin ziar, prin Anglia, că aveai clubul tău acolo, că aveai multe femei’. Zic ‘Doamnă, nu știu câte sunt. Dacă vreți, vreo 400’. Zice ‘Nuuu, că nu e bine!’. Zic ‘Doamnă, la carte nu dă bine, dar e autobiografie și înseamnă că mă minți pe mine!’.

Și, într-o seară, când eram pe la sfârșitul interviului cu ea, la un pahar de vin, zic ‘Uite, m-am gândit bine și vreau să spun adevărul’. ‘Cum, care, câte au fost?’. Zic ‘2500!’. ‘Așa am vrut să aud de la tine!’. Și așa a rămas, am rămas cu 2.5000, dacă așa a vrut ea să audă. De unde naiba atâtea? Nici nu poți să atingi 2.500 de femei”,  a spus Ilie Năstase, în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal, scrie ciao.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel