Ilfov. Percheziții la acuzați de cămătărie

Perchezitii clanul Stoaca
Perchezitii clanul Stoaca

Poliţiştii din Ilfov au efectuat nouă percheziţii domiciliare la persoane acuzate că dădeau bani cu camătă, iar pentru recuperarea sumelor ar fi apelat la şantaj, ameninţări şi alte acte de violenţă.

Potrivit unui comunicat al IPJ Ilfov, în urma percheziţiilor, opt persoane au fost ridicate şi duse la audieri, fiind acuzate de camătă, şantaj, tâlhărie şi favorizarea infractorului. 

Ulterior, şapte dintre suspecţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Un suspect a fost pus sub control judiciar, iar restul de şase vor fi duşi vineri la Judecătoria Buftea cu propunere de arestare preventivă. 

Ce a reieșit din cercetări

La percheziţii, poliţiştii au ridicat documente şi înscrisuri, fiind indisponibilizate în vederea confiscării 32.000 de euro şi 7.000 de lire sterline. 

Din cercetări a rezultat că, din 2017 până în prezent, suspecţii ar fi împrumutat bani cu camătă mai multor persoane din oraşul Buftea, iar pentru recuperarea sumelor datorate ar fi apelat la şantaj, ameninţări şi alte acte de violenţă. 

Suspecţii au acţionat separat, clienţii fiind racolaţi din localuri unde se practică jocuri de noroc, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel