Ilan Laufer, mesaj pentru opoziţie: Să apeleze la mijloace constituționale

"Am pierdut o bătălie, dar nu și războiul", transmite Ilan Laufer după ce PSD a pierdut alegerile europarlamentare, iar Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare.

"Este un lucru foarte trist, faptul că în țara noastră, în anul 2019, la 30 de ani de la căderea comunismului, avem deținuți politici. Îmi declar pe această cale, respectul, sprijinul și solidaritatea fața de domnul președinte Liviu Dragnea. Cu siguranță, scorul pe care PSD l-a obținut la aceste alegeri pentru Parlamentul European nu este cel așteptat, dar poporul are întodeauna dreptate și trebuie șă existe o analiză serioasă.

În același timp este incontestabilă atât creșterea economică a României în ultimii doi ani și jumătate de guvernare PSD-ALDE, cât și faptul că peste 70% din programul de guvernare a fost realizat - inclusiv creșterea pensilor și a salariilor conform promisiunilor asumate!", transmite Ilan Laufer.

"Este foarte important ca aceste programe să meargă mai departe"

"Am creat programul Start-up Nation și multe alte programe pentru mediul de afaceri din România și este foarte important ca aceste programe să meargă mai departe, cu toate că am fost și suntem atacați, amenințați și ni s-au adus injurii din partea opoziției. Opoziție care a apelat la aceate mijloace într-o campanie murdară, îndreptată împotriva PSD-ului și a tuturor liderilor parditului și mai ales a președintelui acestuia.

Noi am ales să comunicăm realizările din programul de guvernare, care sunt fără doar și poate semificative pentru România și pentru români, cu toate acestea, în mod democratic PNL a câștigat alegerile pentru Parlamentul European, nu și alegerile parlamentare.

Atâta timp cât PSD-ALDE dispune de majoritate în Parlament va continua să guverneze țara într-un mod democratic, având această obligație și responsabilitate față de România și față de cetațenii acesteia, iar dacă opoziția dorește să instaleze o guvernare condusă de Ludovic Orban, trebuie să apeleze la mijloace constituționale", a declarat Ilan Laufer.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel