I-au dat lacrimile, în direct, lui Bergodi. Motivul pentru s-a emoționat antrenorul Rapidului

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află care a fost motivul pentru care antrenorul Rapidului s-a emoționat.

Antrenorul Rapidului s-a emoționat și i-au dat lacrimile în direct, în timp ce vorbea despre mama sa, care urmărea emisiunea din Italia. Tehnicianul italian a explicat că mama sa, care a ajuns la vârsta de 83 de ani, este îngrijită de fratele său.

Chiar dacă este în vârstă, aceasta urmărește meciurile Rapidului și chiar ”îl bagă în ședință” pe antrenor, când echipa sa nu se ridică la nivelul așteptărilor.

Da, m-am emoționat pentru că ea stă singură. Se bucură. Înțelege limba română. Se uită la meciuri și îmi explică ce face echipa, ce nu face!”, a transmis Cristiano Bergodi, la Digi Sport Special.

Cristiano Bergodi a spus despre Ioniță că este un tip sensibil

Antrenorul italian al Rapidului a dezvăluit că Alexandru Ioniță este un jucător sensibil, care are nevoie permanentă de încredere pentru a da un randament bun în teren. 

E un tip sensibil, trebuie vorbit cu el. I-am spus că îi dau încredere, trebuie să dea maxim și va fi un jucător important. Și-a revenit cu aceste goluri și pase. Mă bucur pentru el. El mi-a zis că nu se mulțumește cu puțin, încă nu juca titular. I-am zis să stea liniștit că eu o să îi dau șansa de a juca.

I-am arătat încredere și el înțelege că a ajuns într-un moment în care trebuie să facă ceva. A ajuns la o anumită vârstă, ar fi păcat să se piardă un asemenea talent”, a declarat Cristiano Bergodi.

În acest sezon, Alexandru Ioniță a reușit să marcheze 4 goluri și să furnizeze o pasă decisivă, în 10 partide jucate pentru Rapid București, conform digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel