Huidu: Mi-e milă de pitzi siliconata, dar avem o problemă gravă

huidu
huidu

Șerban Huidu și-a redeschis blogul. Primul subiect abordat de fostul prezentator al emisiunii "Cârcotașii" este avortul Biancăi Drăgușanu. "Am trăit zilele trecute un sentiment pe care nu mi-aș fi dorit să îl am! Un fel de dispreț, lehamite, ură și dezgust citind despre avortul Biancăi pe o groază de site-uri și pe prima pagină în numeroase reviste și ziare!", a scris Huidu. 

Șeban Huidu a continuat: "Lăsând deoparte ascensiunea domnișoricii cu pricina, de la o tipă dolofană și cam anostă prezentă acum mulți ani în emisiunea lui Mircea Radu, când își ruga, printre sughițuri, fostul iubit să o ierte, până când asistenta contopită cu decorul, ce făcea să viseze și să juiseze toți disperații ahtiaiți după silicoane și hialuron, avem o problemă de-a dreptul gravă!".

Șerban Huidu a scris că avortul Biancăi Drăgușanu este un lucru extrem de personal, dar care a apărut pe prima pagină a ziarelor. "Nu știu câți dintre cei ce vor citi sunt părinți, dar mie, când am văzut cum bate inima copiilor mei la primele ecografii mi s-au muiat picioarele. A fost cele mai frumoase momente din viața mea. Nu o judec aici pe Bianca pentru alegerea făcută, chiar îmi e milă de ea, dar pentru milioane de adolescente, avortul trece ca o bagatelă, ca un chestie peste care se poate trece ușor, când în fapt el implică atât de multe! Din cauza unor inconștienți ca cei ce defilează cu Bianca pe prima pagină, România are încă 500.000 de avorturi pe an, iar întreruperea de sarcină este prima metoda contraceptivă la noi! Asta în 2013 când sunt atâtea soluții pentru ca astfel de drame să nu se întâmple!".

"Nu am nimic cu pitzi siliconata, repet: chiar îmi e milă de ea!", a subliniat Huidu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel