EXCLUSIV  Horoscop 21 februarie 2024. Previziuni tari pentru fiecare zodie / video

Freepik
Freepik

Daniela Simulescu a spus horoscopul zilei de miercuri, 21 februarie 2024.
 

Horoscopul va fi transmis în format video, de la ora 09:00, pe Youtube și Facebook DC News și DC News TV.

Ne aflăm în continuare sub influența unui stellium în Vărsător. Avem Mercur, Venus, Marte și Pluto, toate patru în acest semn. Energia lui ne predispune la schimbare, la inovație, la a renunța la unele reguli pe care ni le impunem și care nu ne mai aduc nimic bun. Este momentul să fim mai rebeli!

Berbec

S-ar putea să îți schimbi părerea despre unii prieteni. Cu unii dintre ei vei continua aceeași legătură, dar pe alții s-ar putea să îi ignori. 

Taur

Îți faci numeroase planuri în ceea ce privește carierea. Dar, totuși, nu uita că ai nevoie și de acțiuni, nu doar de idei!

Gemeni

Setea ta de cunoaștere este uimitoare. Astrele îți recomandă să nu fugi deloc de conversațiile cu persoanele mai inteligente. 

Rac

Simți că, din cauza faptelor unor apropiați, nu poți să ai succes într-un demers. Dar victimizarea aceasta îți provoacă adevăratele pierderi. 

Leu

Relațiile personale sunt dinamice și destul de tensionate. Cumva, oamenii dragi îți oglindesc multe dintre stările tale actuale. 

Fecioară

Aparențele înșală! De obicei, tu știi bine asta, dar în perioada aceasta s-ar putea să te lași indus în eroare de atitudinea unor colegi. 

Balanță

Astrele te invită să vezi și jumătatea plină a paharului. Astfel, vei reuși să treci mult mai ușor peste orice provocare. 

Scorpion

Dacă nu este liniște în sânul familie, nu vei reuși nimic. De aceea, este important să nu fugi de discuțiile cu persoanele dragi. 

Săgetător

Mintea îți va fi destul de alertă. Vei avea o mulțime de idei nemaipomenite, însă te vei lovi de două probleme: încăpățânarea și procrastinarea. 

Capricorn

Încearcă să găsești cea mai bună ofertă pentru absolut orice cumperi. Nu este o perioadă prielnică să arunci cu banii în stânga și dreapta. 

Vărsător

Astrele sunt de partea ta. Trebuie să înveți să folosești și emoțiile care nu îți convin, nu doar să le ascunzi și să fugi de ele. 

Pești

Astrele îți recomandă să pui pe primul loc starea de bine. Ai nevoie de unele limite de la care să nu te abați deloc. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel