Horia Brenciu: Juriul X Factor, cea mai bună echipă din care pot face parte

Cu doar trei zile înainte de debutul noi ediții a show-ului X Factor, difuzat de Antena 1, Horia Brenciu a vorbit despre colegii cu care face echipă la masa juriului, lansând voalat săgeți ascuțite la adresa artiștilor cu care a jurizat până acum "Vocea României", prezentat de Pro TV.     

Horia Brenciu, Delia și Ștefan Bănică jr. au fost invitați, marți, în platoul Acces Direct, unde au vorbit despre show-ul X Factor, ajuns la cea de-a patra ediție, care va debuta, vineri, 19 septembrie, la ora 20:30, la Antena 1.

Showmanul Horia Brenciu nu a ratat momentul să-și elogieze partenerii de juriu, arătând că sunt cei mai buni cu care a lucrat până acum.

"Față de experiențele mele anterioare, nu seamănă nimic cu ele. În prima parte a acestui spectacol, noi suntem ca o echipă. Niciodată nu am beneficiat de parteneri atât de buni de juriu, precum sunt Delia și Ștefan. Niciodată nu aș fi știut că, venind la o masă a juriului timp de atâtea zile la Palatul Copiilor, unde am făcut audițiile, n-aș fi crezut că Delia poate să cânte, să danseze. Iar voi fetelor, dacă vreți să-i scrieți lui Ștefan, dacă vreți să participați la concertele lui, trebuie să-l cunoașteți așa cum l-am cunoscut eu. Acum, în momentul de față, mă bucur de prezența lor, mă bucur de întreaga echipă, mă bucur că toată echipa s-a concentrat", a spus Horia Brenciu în emisiunea realizată de Simona Gherghe.   

Horia Brenciu a mai fost jurat la show-ul "Vocea României", difuzat de Pro TV, unde i-a avut colegi pe  Smiley, Marius Moga și Loredana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel