Horațiu Mălăele, de tot râsul la Palatul Odeon

Horațiu Mălăele: un actor de tot râsul, în sensul bun al cuvântului.

Joi seară, Horațiu Mălăele a oferit un recital extraordinar la Palatul Odeon, în Salonul Regal. S-a râs mult și sănătos. S-a râs imediat ce a spus două cuvinte pe scenă. 

"Sunt sunt orb" este un recital care durează în jur de o oră. În tot acest timp, Horațiu Mălaele, singur pe scenă, dialoghează cu publicul, recită din Nichita, din Brumaru, din Păunescu și din alții, povestește, tace. Și ce tăcere apăsătoare.

Este un dialog intens, în care actorul reușește să capteze permanent atenția publicului din sală și să-l facă să vibreze cu trăirile sale. Au fost glume din "dragoste pentru guvern şi pentru partid", din "dragoste animalieră" sau pur şi simplu, din dragoste pentru cultură. Au fost glume cărora Horațiu Mălăele le-a dat un strop de personalitate, prin in­fle­xiunile vocii sau gesturi expresive.

Și, poate ce este cel mai important, în spectacolul "Sunt un orb" s-a trecut de la mult râs la ochi înlăcrimați. Nu doar a secat sufletul de veselie, ci a reușit să atingă și cea mai sensibilă coardă. La final, zecile de spectactori l-au aplaudat minute în șir. Actorul a revenit la microfon, le-a făcut o urare, le-a mai dat o porție de râs și a coborât de pe scenă nu înainte să-și aplaude publicul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel