Haos în casa "Mireasă pentru fiul meu". Cum a reacționat Mirela Boureanu Vaida

Agitaţie şi lacrimi în casa "Mireasă pentru fiul meu" în urma unui eveniment neprevăzut: unul dintre concurenţi a încălcat regulamentul și a sărit gardul înainte de a intra în direct. Mirela Boureanu Vaida, moderatoarea emisiunii, a făcut anunțul în direct, recunoscând că este foarte afectată de ceea ce s-a întâmplat.

Nicolae, singurul concurent însoţit de mama lui, la emisiunea "Mireasă pentru fiul meu", a cedat, marți, presiunii psihice și a fugit din curtea casei, sărind gardul, după ce a avut câteva neînţelegeri cu iubita lui. 

Mirela Boureanu Vaida a făcut anunţul în direct în debutul emisiunii: "Nu fac bine absolut deloc. S-au întâmplat niște lucruri extrem de grave în urmă cu doar câteva secunde. Vom vorbi despre asta în doar câteva minute". 

Ulterior, Mirela Boureanu Vaida a încercat să o consoleze pe mama concurentului, doamna Maria, care plângea în hohote, fiind afectată de gestul fiului său, relatează spynews.ro.

"Nicolae este sănătos, se află în custodia colegilor mei. Nu este nimic grav, nu a păţit nimic, se află în altă cameră, nu a plecat în viaţa de apoi. Nu ştim dacă se va întoarce azi, mâine, probabil va fi dus la hotel şi vom aştepta o decizie din partea comisiei. În mod normal, acest lucru l-ar descalifica, însă în acest sezon am mai avut astfel de ieşiri. Rămâne de văzut ce se va întâmpla. E păcat că a stat şi el şi doamna Maria 10 luni în casă, iar apoi el a dat cu piciorul unei şanse în finală", a spus Mirela Boureanu Vaida.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel