Greşeli majore pe care le fac femeile în pat

sex
sex

Chiar și în pat femeile sunt mult prea ocupate de modul în care arată, dacă li se vad colaceii sau daca se manifestă prea gălagios în timpul orgasmului.  Cercetătorii nu au obosit să cerceteze actul sexual și au ajuns la următoarea concluzie:

- Devine egoista. Se gandeste doar la satisfacerea sa si, uneori, uita ca si partenerul are nevoie de atentie si iubire.

- Asteapta sa fie satisfacuta. Conteaza foarte mult sa depui si tu putin efort pentru a te bucura de o partida pe cinste. Nu il lasa pe el sa faca treaba, pozitia misionarului este deja invechita.

- Nu comunica. Exista femei care nu isi exteriorizeaza trairile si sentimentele si scot nici macar un sunet in pat. Lasa-te purtata de placere, nu-ti fie teama sa te manifesti.

- Se preface ca nu se simte bine. In momentul in care femeia nu are chef de sex, baga o scuza jalnica: ii este rau, o doare capul sau stomacul. Daca nu ai chef sa fii zdruncinata, mai degraba spune-i adevarul. Cu siguranta va intelege si nu se va simti nici el prost din cauza minciunilor tale.

- Nu isi epileaza picioarele. Cine isi doreste sa mangaie un picior plin de par? Daca barbatul s-ar fi excitat cand ar fi pus mana pe un picior paros, atunci si-ar fi indreptat atentia catre cluburile gay.

- Asteapta ca el sa se dezbrace singur. Preludiul este extrem de important nu doar pentru tine, ci si pentru el. Cum tie iti place sa fii mangaiata si dezbracata usor, asa ii place si lui.

- Vrea doar sex pe intuneric. Iti este teama si rusine degeaba deoarece el deja iti stie fiecare parte a corpului. Indrazneste si lasa lumina sa iti dezvaluie trupul gol.

- Asteapta sa fie invitata. De cele mai multe ori, barbatii sunt cei care conduc femeia in dormitor pentru o partida de sex. Surprinde-l si fii tu cea care preia controlul. Daca ai chef de sex, atunci spune-i.

- Refuza folosirea uleiului sau a cremei. O viata sexuala condimentata presupune si anumite sacrificii. Lenjeria de pat se schimba si se spala sau, daca ti-e atat de drag cearsaful, pune deasupra un prosop de corp.

- Mimeaza orgasmul. Daca nu simti, de ce te prefaci? Daca el nu isi da seama si chiar crede ca tu ai orgasm de fiecare data, va fi de parere ca face totul perfect. Mai degraba lasa-l sa realizeze ca tehnicile lui nu te ajuta pentru a isi repara greselile.

-  Se razgandeste si nu mai vrea sex. De cate ori nu i-ai spus dupa ce l-ai intins pe pat, sarutat si dezbracat, ca de fapt tu vroiai doar sa va jucati?

- Dupa sex vrea sa fie imbratisata. Tie ti-ar placea sa tii capul partenerului pe mana ta o noapte intreaga? Ofera-i putin spatiu pentru a se relaxa si a isi reveni dupa efortul depus.

- Face curat dupa sex. Nu trebuie sa strangi hainele sau sa aranjezi cearsaful imediat dupa ce ati terminat. Ramai in pat, ofera-ti timp sa te relaxezi si sa iti revii dupa “momentul exploziv”.

Mai multe detalii pe healthy.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel