Godină le răspunde celor care îi zic că nu e "cu poporul" şi nu iese la protest

Poliţistul Marian Godină le răspunde celor care i-au reproşat, în ultimele zile, că nu e "cu poporul" zilele acestea în care sunt proteste în ţară. 

"Pentru cei care mă urmăresc de mult, dar încă nu au ajuns să mă cunoască mai deloc și se arată dezamăgiți că 'nu sunt cu poporul' sau pentru cei care vin pe aici de pe alte pagini ca să-și verse lăturile. În primul rând, nu am pozat niciodată în vreun patriot sau salvator al neamului. Sunt un simplu om cu păreri proprii. Pentru patrioți care vor salvarea neamului și care luptă pentru binele vostru, aveți de urmărit alte personaje, cu siguranță nu sunt eu ăla.

În al doilea rând, nu-mi cereți să fiu 'alături de popor' dacă asta înseamnă să protestez împotriva unui virus, să țip noaptea în fața spitalelor, să zbier că nu există pandemie și să-i numesc asasini pe medici, să claxonez la trei dimineața, sau să ies pe plafonul mașinii cu muzica la maxim.

Tot pentru cei care nu știu asta deja, deși m-am pronunțat de mai multe ori, eu cred în existența acestui virus, cred că ne aflăm în plină pandemie, cred că purtatul măștii ajută și aș purta-o în perioada asta și dacă nu ar fi obligatorie, cred că vaccinul e singurul care va duce la eradicarea acestei boli. Și mai cred că nu va mai dura mult până când vom auzi de primul caz grav de protestatar internat cu covid. Din păcate, nici asta nu îi va face pe ceilalți să își dea seama că s-au înșelat", a transmis Marian Godină printr-un mesaj publicat pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel