EXCLUSIV  Godină, admitere Academia de Poliție: ”Io zic să-și facă ăia pomană cu el...”

Marian Godină este celebru prin numărul de eșecuri în ceea ce privește admiterea la Academia de Poliție.

”Dacă pică iar la Academia de Poliție, Marian Godină va mai sta un an să dea cu rahat în șefii lui din postura de subofițer. Io zic să-și facă ăia pomană cu el și să-l admită cumva: pe locurile pentru fete, pe locurile pentru romi, pe locurile pentru femei gravide cu copii bătrâni în brațe, pentru că, odată ajuns ofițer, țintele ironiilor lui fine vor deveni MI6, Mosad, FSB, CIA, DST... și-i va lăsa pe ei să respire”, a scris Adrian Alexandru pe Facebook.

Conform surselor DC News, Marian Godină nu va mai da anul acesta la Academia de Poliție. El a ratat deja de cinci ori intrarea la facultate.

A ratat și a cincea oară

Marian Godină, anul trecut, a găsit țap ispășitor și a zis că din cauza unor probleme organizatorice nu a reușit să treacă examenul de admitere la Academia de Poliție, nu din cauză că nu s-a pregătit suficient.

"Văd că mulți au înțeles că dau vina pe alții pentru propriul eșec. Eu îmi asum în totalitate greșelile, sunt convins că am picat examenul din cauza mea, dar îmi mențin afirmația că organizarea examenului a fost defectuoasă. Grile greșite, corectări, recorectări, pasări de vinovății etc. Circ. Anii viitori aceste lucruri nu trebuie să se mai întâmple, mai ales că și anul trecut a fost la fel însă nimeni nu a făcut nimic în acest sens. E normal să fiu dezamăgit, în primul rând de mine. Asta pentru că nu m-am dus la examen la ghici, ci pentru că am muncit. Se pare că atât am putut. Felicitări tuturor celor admiși!", a scris Marian Godină anul trecut.

Oricum ar fi, polițistul se pune la adăpost de un nou eșec. Anul acesta nu vom mai vedea știri despre el cum iese înfrânt de la examen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel