Giratoriul ruşinii, cel mai mai urâtă intersecţie din România, dispare. Răzvan Cuc, promisiune

Sursa: Facebook Cristian Ganea
Sursa: Facebook Cristian Ganea

Cu siguranţă, cel mai urât sens giratoriu din România se află la Ploieşti, la ieşirea spre Buzău. 

Catalogat, pe bună dreptate, de către prahoveni drept "giratoriul ruşinii" - de fapt nişte balize de plastic şi patru separatoare din beton îngrămădite unele în altele, sensul giratoriu de la ieşirea din Ploieşti spre Buzău, de pe strada Ştrandului, urmează a dispărea în curând. 

Vorbim de o improvizaţie făcută în urmă cu mai bine de 10 ani care, aşa cum se întâmplă deseori în România, aşa a rămas, pe principiul: "lasă că merge". Bucăţile din beton trântite în mijlocul şoselei sunt blamate de ploieşteni dar şi de miile de şoferi care trec zilnic pe acolo. Cu toate astea, până acum nimeni nu a reuşit să amenajeze acolo un sens giratoriu adevărat. Lucrurile par, însă, a se schimba. 

Promisiunea a fost făcută de către Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, cel care a declarat, la Ploieşti, joi, că în zonă va fi amenajat un sens giratoriu adevărat. "Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc a venit astăzi la Ploiești pentru a verifica stadiul lucrărilor desfășurate de minister în județul Prahova. In urma discuțiilor cu domnia sa am certitudinea că foarte curând vom avea un sens giratoriu adevărat la ieșirea din Ploiești spre Buzău, din DN1B spre strada Ștrandului!", a transmis Cristian Ganea, viceprimarul Ploieştiului, după vizita ministrului Cuc în municipiu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel