Gina Pistol rupe tăcerea. Adela Popescu: Verde în față! Absolut cucerită de ce a postat Gina!

Captură Video Facebook
Captură Video Facebook

Adela Popescu a trasnmis un mesaj pentru Gina Pistol, care de aproximativ trei săptămâni este mămica unei fetițe minunate.  

Prezentatoarea „Chefi la cuțite” a mărturistit cât de greu i-a fost în primele zile după naștere. Gina Pistol a recunoscut că toate informațiile aflate de-a lungul celor nouă luni de sarcină au fost uitate odată cu aducerea pe lume a fiicei sale, Josephine, și cu revenirea acasă. Adela Popescu, care se pregătește să aducă pe lume cel de-al treilea copil, o susține.

„Am fost absolut cucerită de ce a postat Gina Pistol. Mi-a plăcut foarte mult sinceritatea ei, felul în care vorbește despre prima perioadă cu bebelușul acasă, care este, fără doar și poate, extrem de provocatoare. Toate mamele trec prin asta, are dreptate. Puține aleg să spună verde în față. Ce nu înțeleg ele este că a spune că e greu nu este o dovadă de slăbiciune, este o dovadă de putere. Este o putere pe care, cele care te ascultă și trec prin experiența ta, sau prin ceva similar, o capătă când văd că nu sunt singure. Dorința de solidaritate și de a fi mai multe într-o anumită situație ne dă putere. Dacă spui că e greu, nu înseamnă că nu ești demn, sau nu ești bun pentru lucrul respectiv. Ai curajul să spui că e greu. De unde nebunia asta cu lucrurile perfecte? A te plânge e una, a spune că e greu e alta”, a spus Adela Popescu pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel