Giga TV se închide oficial, în plină campanie electorală. Câți membri CNA au aprobat solicitarea postului

În plină campanie electorală, Consiliul Național al Audiovizualului a aprobat solicitarea de retragere a licenței audiovizuale pentru un post de televiziune, șapte membrii ai instituției votând "pentru". 

Sonic Media, societatea care deține Giga TV, a cerut CNA retragerea licenței audiovizuale, scrie paginademedia.ro.

Solicitarea a primit șapte voturi pentru din cele nouă care puteau fi date astăzi. Valentin Jucan a votat împotrivă, considerând că nu este necesar acordul CNA, întrucât forul nu poate da decât un vot favorabil, în timp ce Christian Mititelu a refuzat să voteze.

Serviciul juridic spune că regulamentul îi obligă pe toți membri să voteze fie "pentru", fie "împotrivă", astfel că votul lui Christian Mititelu va fi consemnat ca fiind "împotrivă", a spus reprezentantul serviciului juridic.

Giga TV, deținut de către primarul Gheorghe Ștefan Pinalti din Piatra Neamț, a primit licență în mai 2012, an în care a urmat și o restructurare masivă.

În luna septembrie 2013, după ce Giga TV și-a oprit emisia mai mult de 90 de ore, CNA retrage licența postului, pentru ca, o lună mai târziu, forul audiovizual să revină asupra deciziei. Doar că Giga TV a luat o pauză de emisie de 90 de zile.

Citește și DNA, extindere în dosarul Gheorghe Ștefan. Nu el e suspectul principal

Reacordarea licenței Giga TV face obiectul unui dosar întocmit de DNA, în care apare Viorel Hrebenciuc, senator PSD, Gheorghe Ștefan, dar și președintele CNA, Laura Georgescu, și Narcisa Iorga, fost membru CNA până de curând.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel