Giani Kiriță: Dacă e adevărat, este o veste tristă pentru Dinamo

Giani Kiriță a comentat situația dificilă în care se află clubul Dinamo, la care a evoluat în trecut.

„Dacă este adevărat, este o veste tristă pentru Dinamo (n.r. - posibilitatea ca Dinamo să intre în faliment). Noi nu prea putem să ne dăm cu părerea din afară, doar să vedem ce se întâmplă. Eu îmi doresc din suflet să vină cineva cu bani și Dinamo să revină acolo unde îi este locul. Nu știu de ce nu se înghesuie lumea să vină să preia Dinamo. Cred că răspunsul îl are domnul Negoiță. Până la urmă, au fost oameni care au vrut să vină, dar nu s-a finalizat. De ce?! (...)

Eu am spus-o mereu - de-a lungul anilor ăstora au tot încercat oameni să preia Dinamo și la un moment dat s-au blocat undeva și nu știm de ce. Cine vine trebuie să vină cu un proiect serios și să investească", a declarat Giani Kiriță, vineri, la Pro X.

De asemenea, Kiriță a prefațat și următorul meci pe care Dinamo îl va disputa în campionat, duminică, de la ora 20:30, contra celor de la FC Viitorul: „Va fi un meci foarte greu, Viitorul are echipă foarte bună, joacă un fotbal frumos, deschis. Dinamo s-a așezat, am legat și noi victorii, suntem mult mai bine".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel