Gheboasă: Nu sunt la festival să educ copii

FOTO: Instagram @Gheboasă
FOTO: Instagram @Gheboasă

Gheboasă nu își asumă rolul de educator al unei generații, deși muzica sa este cântată în fața a mii de persoane.

Gheboasă, pe numele său real Gabriel Emil Gavriș, este foarte diferit de mesajul pe care îl transmite prin versurile sale, versuri care au oripilat urechile oamenilor simpli sau de cultură.

De altfel, aceștia, la unison, au fost mirați nu doar de succesul pe care îl are artistul, ci mai ales de faptul că versurile sunt foarte cunoscute în rândul tinerilor, care au fost prezenți la Untold 2023. Mai mult, mulți dintre aceștia susțin că prin versurile trapperului se strică educația copiilor, a viitorului acestei nații.

Invitat la Punctul Culminant de la România TV, Gheboasă a ținut să precizeze că nu a fost prezent la festivalul de la Cluj Napoca ca să educe copii, iar problema, cu siguranță, nu este la el.

”Mulțumesc lui Dumnezeu că în fiecare weekend am între 3 și 4 cântări, în locații diferite, iubesc ceea ce mi-a dat. 

Într-adevăr, poate nu au fost cele mai bune versuri, dar eu nu sunt la festival să vin să educ copii.

Un om căruia îi e frică de copilul lui nu o să mai fie educat și că îi stric eu educația este un părinte care nu are grijă de copilul lui, pentru că eu nu sunt să educ copii”, a afirmat Gheboasă la România TV.

În acel moment, realizatorul emisiunii, Victor Ciutacu, a întrebat retoric cum se poate strica educația unui copil care deja știe pe de rost versurile.

Jandarmeria Cluj l-a amendat pe Gheboasă cu 1.000 de lei pentru ”proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora”, în același timp fiind sesizat și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, pentru analizarea actului artistic, a cuvintelor și expresiilor utilizate, din perspectiva comiterii unor eventuale fapte antisociale de discriminare.

Citește și: Gheboasă, amendat de jandarmi după concertul de la Untold 2023

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel