Gheboasă, amendat de jandarmi după concertul de la Untold 2023

Gheboasă FOTO TIKTOK
Gheboasă FOTO TIKTOK

Gheboasă a fost amendat după concertul de la Untold 2023.

Gheboasă a fost amendat de jandarmi după concertul de la Untold 2023. Anunțul a fost făcut de jandarmi.

„În data de 6 august a.c., ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public cu privire la concertul susținut de trapperul Gheboasa, în timpul căruia acesta a avut versuri vulgare și rasiste, Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj Napoca s-a autosesizat și a luat decizia de a analiza suportul optic pe care l-a avut la dispoziție.

În urma analizării informațiilor și verificării aspectelor semnalate, în data de 8 august a.c., a fost aplicată în acest caz o sancțiune contravențională, conform prevederilor art. 2, alin. 1) din Legea 61/1991, constând în amendă în valoare de 1.000 lei, pentru „proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publică sau să provoace indignarea cetăţenilor ori să lezeze demnitatea şi onoarea acestora””, se precizează într-un comunicat de presă.

Jandarmii au transmis că au sesizat și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pentru analizarea actului artistic, a cuvintelor și expresiilor utilizate, din perspectiva comiterii unor eventuale fapte antisociale de discriminare.

VEZI ȘI: Nicolae Păun, răspuns pentru Gheboasă după ce trapperul a zis că vrea să fie președinte la Partida Romilor - https://www.dcnews.ro/nicolae-paun-raspuns-pentru-gheboasa-dupa-ce-trapperul-a-zis-ca-vrea-sa-fie-presedinte-la-partida-romilor_925621.html

Peste 420.000 de fani au fost prezenţi pe parcursul celor patru zile şi nopţi de UNTOLD la Cluj-Napoca, informează luni, printr-un comunicat de presă, organizatorii.

„Cea de-a opta ediţie a festivalului nu ar fi fost una legendară fără unul dintre cei mai iubiţi DJ, care a fost aici de la prima ediţie în 2015, este vorba de Armin van Buuren, unul dintre cei mai aşteptaţi DJ din povestea UNTOLD. Armin a revenit acasă, unde a fost aşteptat de zeci de mii de fani care i-au fost alături până la răsăritul soarelui. Timp de 5 ore, fanii UNTOLD au avut parte de un set live spectaculos. Sam Martin, câştigător al unui premiu Grammy, a fost una dintre surprizele pregătite de Armin pentru fanii festivalului. Artistul de origine americană a interpretat live 'My Wild Wild Son', 'Miles Away' si 'Mask'. O voce perfectă, venită dintr-o altă lume, un DJ care se reinventează de fiecare dată, au fost ingredientele perfecte pentru o călătorie prin lumea sound-ului electronic. Olandezul, care pentru pentru 21 de ani la rând s-a aflat în lista primilor cinci DJ ai lumii, a reuşit ca la fiecare apariţie live pe Cluj-Arena să construiască o relaţie specială cu fanii festivalului UNTOLD, cărora a încercat să le ofere momente în premieră. Acest lucru a fost valabil si pentru ultima seară a festivalului UNTOLD", se arată într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel