Geniu. Laurent Simons, 9 ani, cel mai tânăr absolvent universitar din lume

Laurent Simons, un copil de nouă ani, cu un coeficient de inteligență de 145, urmează să devină cel mai tânăr absolvent universitar din lume, iar părinții lui speră la un loc la Universitatea din Oxford, potrivit Daily Mail.

Mentorul lui Laurent, John Wilkes, i-a recomandat să urmeze studiile la Universitatea din Oxford din Marea Britanie. Mai mult, copilul are numeroase oferte de la universitățile de top din lume pentru studii postuniversitare. Laurent Simons din Amsterdam, care studiază în prezent pentru o diplomă în inginerie electrică la Universitatea de Tehnologie din Eindhoven, urmează să absolve luna viitoare după ce și-a încheiat studiile în doar nouă luni.

Laurent, care a terminat școala gimnazială la vârstă de opt ani, va lua titlul de cel mai tânăr absolvent din lume de la Michael Kearney, care a obținut un grad de la Universitatea Alabama la vârsta de zece ani. Tânărul, care a terminat liceul la opt ani după ce a terminat întregul program în 18 luni, are speranțe ca într-o zi să devină astronaut sau chirurg cardiac.

El a spus pentru The Telegraph că vrea să călătorească în California pentru a-și continua studiile, deoarece vremea este bună acolo, dar tatăl său, Alexander, este dornic să ia în considerare mutarea în Marea Britanie. De asemenea, profesorul elvețian John Wilkes, care i-a predat lui Laurent la cursurile de vară, a dezvăluit că îl va sfătui pe copil să studieze la Universitatea Oxford.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel