EXCLUSIV  Generalul american Ben Hodges vine la DefenseRomania, de la ora 18.30. Emisiunea Obiectiv EuroAtlantic „Înfrângerea Rusiei în Ucraina - în mâinile Occidentului”

Generalul american Ben Hodges / FOTO: INQUAM
Generalul american Ben Hodges / FOTO: INQUAM

DC News vă invită să urmăriți vineri, 10 noiembrie 2023, o nouă ediție specială a emisiunii „Obiectiv EuroAtlantic” marca DefenseRomania. Ediția e realizată în parteneriat cu prietenii noștri de la New Strategy Center.

 

Podcastul „Obiectiv EuroAtlantic” este difuzat în fiecare săptămână, în fiecare zi de vineri, pe platforma DefenseRomania.

Invitatul lui Tudor Curtifan din această săptămână din cadrul emisiunii „Obiectiv EuroAtlantic”este generalul-locotenent american (r.) Ben Hodges, fost comandant al trupelor terestre americane staţionate în Europa.

Interviul cu Gen Lt. (r) Ben Hodges va fi difuzat astăzi, începând cu ora 18.30. Ediția de astăzi este difuzată în parteneriat cu think tank-ul New Strategy Center.

Generalul Ben Hodges va analiza la DefenseRomania situația actuală a frontului din Ucraina, la aproape doi ai de la agresiunea fără precedent a Rusiei asupra Ucrainei. 

Cum poate obține Ucraina cât mai rapid victoria și de ce acest scenariu e în mâinile Occidentului vor fi doar câteva din întrebările la care va răspunde generalul american. 

Ben Hodges va analiza și armamentul de care are nevoie Ucraina pentru a rupe frontul, dar și pericolele pentru România și întreaga regiune a Mării Negre în cazul celui mai sumbru scenariu, o victorie în Ucraina a ocupantului rus.

Va fi abordată și criza din Orientul Mijlociu din perspectiva posibilității de extindere a conflictului, dar și consecințele ei asupra războiului rus împotriva Ucrainei. 

Nu în ultimul rând, generalul Ben Hodges se va apleca și asupra problemei mobilității militare din țara noastră, infrastructurii, achiziția de F-35 și momentul crucial al alegerilor de anul viitor din Europa și SUA.

Emisiunea „Obiectiv EuroAtlantic”, ediția specială din 10 noiembrie 2023, poate fi urmărită începând cu ora 18:30, atât pe pagina de Facebook DefenseRomania, pe www.DefenseRomania.ro, dar și pe pagina de YouTube, unde vă invităm să apăsați butonul „Subscribe” („Abonează-te”).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel