Ești în mijlocul procesului de preparare a unui produs de cofetărie și realizezi brusc că lipsește un ingredient? Ce poate fi cu adevărat mai enervant. Te oprești și te grăbești la supermarket? Nu trebuie să intri în panică! Toate au soluție.
În acest articol veți afla cum puteți înlocui cu ușurință ingredientele fără ca noul produs să influențeze gustul preparatului. Vă garantăm că va avea un gust la fel de bun!
Dacă nu aveți praf de copt, îl puteți înlocui cu bicarbonat. Amestecați o linguriță de bicarbonat cu 500 de grame de făină. Cel mai bine este să o mai cerneți o dată făina și bicarbonatul.
Ouă - Coptul devine acum puțin mai complicat, dar departe de a fi imposibil! Verificați vasul cu fructe pentru a vedea dacă mai aveți o banană. Puteți înlocui un ou cu o jumătate de banană. Dacă nu aveți nici banane în bucătărie vă salvează piureul de mere.
De asemenea, pentru fiecare ou, puteți folosi brânză tofu. Acesta este cu adevărat înlocuitorul perfect al ouălor pentru oricine are restricții alimentare.
Pizza cremoasă și ușoară cu blat de orez. Trucul pentru o crustă crocantă și delicioasă
Nu în ultimul rând, piureul dintr-un avocado copt echivalează cu 1 ou.
La rândul său, piureul de mere poate înlocui untul. Utilizați aceeași cantitate de piure de mere în locul untului. Deci, în loc de 100 de grame de unt, puteți folosi 100 de grame de piure de mere.
Muștar de struguri: un sos uimitor pentru brânzeturi și friptură, pe care îl poți face acasă
Alternativ, puteți folosi iaurt grecesc sau ulei de măsline, în locul untului. În acest caz, folosiți doar jumătate din cantitatea de iaurt sau de ulei de măsline. Dar trebuie să știți că acest truc va funcționa doar în aluatul pentru tort sau vafe, nu și în aluatul pentru prăjituri sau plăcinte.
Amestecă morcovii cu făină. Vei obține cel mai delicios tort, pe care l-ai gustat vreodată
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News
de Val Vâlcu