Gabriela Ruse, înlocuită în al IV-lea meci la Fed Cup. Cine îi ia locul și de ce

Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse finala probei de dublu la BRD Bucharest Open 2019
Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse finala probei de dublu la BRD Bucharest Open 2019

Gabriela Ruse va fi înlocuită în al IV-lea meci de la Fed Cup. Iată de ce și cine va juca în locul ei.

Gabriela Ruse (166 WTA) a debutat vineri cu un eșec la echipa de senioare de la Fed Cup și nu se va putea revanșa în fața rusoaicelor. Aceasta a acuzat că nu se simte bine și nu va juca în meciul de sâmbătă împotriva jucătoarei Veronika Kudermetova (38 WTA).

Locul Gabrielei Ruse va fi ocupat de o altă sportivă care va juca în premieră pentru România la Fed Cup, Jaqueline Cristian (197 WTA).

Ce ce nu poate să joace Gabriela Ruse

"Din păcate nu pot să joc, mă lupt cu o răceală. Am crezut că mă simt mai bine, dar de la zi la zi mă simt mai rău. Cred că cel mai important este să câștige România și să joace o jucătoare care poate să dea tot ce poate pe teren să câștige.

Eu după meci le-am avertizat că s-ar putea ca una dintre ele să joace că eu nu sunt 100% aptă și la nivelul ăsta nu poți câștiga", a spus Gabriela Ruse, la Digi Sport, sâmbătă, 8 februarie, când a anunțat că nu va evolua și în al patrulea meci de la Fed Cup.

E supărată și dezamăgită

Vineri, Ruse a deschis seria meciurile din duelul România - Rusia și a pierdut în două seturi în fața rusoacei Ekaterina Alexandrova, cea care a învins-o și pe Ana Bogdan sâmbătă.

"Încă sunt supărată și dezamăgită pentru că nu am putut să joc cel mai bun tenis al meu, dar având în vedere toate condițiile că a fost prima dată când am jucat la senioare, am fost și foarte bolnavă, cred că m-am descurcat cât de cât. Mă așteptam ca oamenii să fie destul de răutăcioși și să mă certe mai multe, însă toată lumea a fost alături de mine și toată lumea m-a susținut", a mai spus Ruse, care a vorbit și despre eșecul suferit de Ana Bogdan în fața Ekaterinei Alexandrova, citează Mediafax.

Ce spune despre eșecul suferit de Ana Bogdan

"Este mai greu din exterior decât din interior, mi-am dorit enorm să câștige Ana, mai ales pentru că este prietena mea. Așa a fost să fie, Alexandrova a fost solidă pe finalul meciului și a câștigat. (n.red. - România-Rusia, 1-2, dacă se mai poate califica România) Sigur că se poate, Ana ne-a demonstrat cât de bine a putut să joace și îmi doresc din tot sufletul. Aș face orice să ne calificăm".

România și Rusia, luptă pentru calificarea la finalele Fed Cup

Sâmbătă, 8 februarie, vor mai avea loc alte două meciuri:

Jaqueline Cristian - Veronika Kudermetova, ora 17:00
Irina Bara/ Raluca Olaru - Anna Blinkova/ Anna Kalinskaia.

Cele două echipe, România și Rusia, luptă pentru calificarea la finalele Fed Cup by BNP Paribas de la Budapesta, din 14-19 aprilie 2020.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel