Furt pe plaja terapeutică. Gemănaru: Sunați direct la Poliție

Rodica Mitu / 29 aug 2018 / 10:44 Salveaza PDF Comentarii
Plajă terapeutică
Descriere foto: Plajă terapeutică

În stațiunea Mamaia a fost inaugurată o plajă terapeutică, devenind astfel prima plajă accesibilizată pentru toate categoriile de persoane cu dizabilităţi. Adrian Gemănaru, psiholog și iniţiatorul proiectului, a semnalat că tobele au fost furate de pe plaja terapeutică.

„Distribuie! Tobele africane au fost FURATE de pe Plaja Terapeutică. Dacă auzi sau vezi persoane dubioase ce încearcă să vândă acest tip de tobe va rog sunați direct la Poliția Mamaia - 0241 831 221. Dacă există martori ce pot da detalii despre persoane ce au fost văzute în seară/noaptea de 27/28 august în Stațiunea Mamaia cărând aceste tobe africane, va rugăm să anunțe Poliția Mamaia.

După ce duminică seară am câștigat premiul pentru "Plaja cea mai frumoasă de pe litoralul românesc în 2018" în seara următoare persoane necunoscute au spart ușa magaziei unde păstrăm bunurile pentru atelierele de pe timpul zilei și au furat o parte din tobele africane. Dacă persoanele ce au "împrumutat" tobele africane citesc acest mesaj le rugăm să le returneze la sediul nostru din str. Andrei Mureșanu nr. 8 Constanța. Mulțumim. Poliția desfășoară cercetări pentru depistarea autorilor acestei fapte.

Este pentru prima dată când sunt victima unui furt, mai trist că acest furt are loc într-un loc destinat persoanelor ce ar trebui protejate. Greu de imaginat”, a scris pe Facebook Adrian Gemănaru.

(w670)

Foto Facebook / Adrian GemănaruTe-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23