Fuego, luat peste picior de Chirilă. Reacția artistului e incredibilă

În cadrul unui concert recent, Tudor Chirilă l-a luat peste picior pe Fuego punându-l pe artist într-o lumină proastă.

"Pentru măicuţa lui Fuego, vă rog frumos, un moment de recu... de linişte! O să cântăm piesa «Perfect» în stilul lui Fuego. Din respect pentru un mare artist, trebuie să acceptaţi. (...) El aşteaptă de la măicuţa lui izbăvire. Eşti bun, băiatule, te iert! Perfeeect, aşa a intrat tehnicianul Grasu' cu cuţitul peste mama lui Fuego. (…) Tare aş vrea să ştiu ce a primit măicuţa lui Fuego de Mărţişor", a spus Chirilă înainte de a părăsi scena.

Când a auzit aceste cuvinte, Fuego nu s-a supărat și i-a răspuns într-un mod foarte frumos.

"Nu ştiu foarte multe despre ieşirea lui Tudor Chirilă, care probabil e o scăpare firească a unui om spontan, cu fire ludică. Personal, nu îl cunosc, dar îl apreciez pentru determinarea de care a dat dovadă, menţinându-se în prim-plan artistic», a spus el, potrivit "Am urmărit-o pe mama sa, celebra actriţă Iarina Demian, în nenumarate spectacole, atât în roluri sclipitoare în faţa scenei, cât şi în calitate de regizor de seamă.

De tatăl sau, renumitul jurnalist Ioan Chirilă, un simbol al domeniului, mă leagă amintiri speciale, cunoscându-l în cadrul emisiunii «Ceaiul de la ora 5», la debutul meu, unde am fost invitat chiar de dânsul. Am toată stima pentru această familie de profesionişti din care face parte şi Tudor şi cred că, prin toată munca depusă în timp, a reuşit să menţină standardele impuse de părinţii săi, devenind, la rându-i, un simbol al generaţiei sale", a conchis Fuego.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel